Van sieradenhanger tot kleurenkaart: de week van Anouk Emilie

Hey Cosmogirls!

Lekkere week gehad? Die van mij was heerlijk!

Van school moest ik een kleurenkaart maken bij een portretfoto. Alle kleuren mocht ik zelf mengen met verf! En de kaart moest precies matchen met de kleur v/d foto… Dat was nog best 'n klus! Dit is 't resultaat. Wat vinden jullie?

 

De kleurenkaart voor de mode academie:

 

 

 

Zonnig dagje in Amsterdam:

 

 

Van mijn oma kreeg ik een sieradenhanger. Ik heb zoveel kettingen, dus dit is de perfecte oplossing! En het hangt er ook nog gezellig bij, vind je ook niet?

 

Handige accessoireshanger!

 

 

De najaarscollectie ligt alweer in de winkel. Mijn guilty fashion pleasure: alle nieuwe kleuren en stoffen bekijken en een collage maken van de topitems. Zoals deze!

 

 

 

 

Nog meer inspi haalde ik deze week uit de Fashion Week in Parijs. Ik bekijk altijd alle foto’s van de shows van mijn favoriete designers. Mijn favo looks? Ik hou van de edgy look van Vivienne Westwood en Jean Paul Gaultier; veel leer en zwierige rokken! De romantische jurkjes van Balmain zijn om bij weg te dromen! Welke vind jij het coolste?

 

 Balmain

 

Isabel Marant

 

Jean Paul Gaultier

 

Vivienne Westwood

 

Ennnnn.. feest want CosmoGirl bestaat 10 jaar! Dat betekent; je feestbril op! Hebben jullie de nieuwe CG! al? Alleen van de cover word ik al vrolijk!

 

Hoera voor COSMOGIRL! 

 

Bye bye lange lokken! Ik ga mijn looks veranderen en krijg een nieuw kapsel.. Stay tuned: next week show ik het met nieuwe foto’s…

Voor…

 

Succes deze week Cosmogirls en -boys! See you next monday!

En remember 😉

 

 

Liefs,

Anouk Emilie