Check hieronder hoe je jouw eigen stippen accessoires kunt maken!

Je kunt nu veel stippen items in de winkel vinden, maar het is natuurlijk nog cooler als je jouw eigen originele gemaakte stippen items hebt! Let’s make it work!

DIY: Dobbelsteen armband.

Dit heb je nodig:
– 10 dobbelstenen
– stukje ketting
– 10 ringetjes
– 2x knijptang & kniptang
– slotje voor armband
– boor van 2 mm
– schroefklem

Zo doe je het:

Leg de ketting om je pols en knip deze af op de gewenste maat (maak het wel iets ruimer omdat er nog allemaal dobbelstenen aankomen). Zet met een ringetje het slotje vast aan de ketting. Nu is de basis van je armband klaar. Zet een dobbelsteen schuin vast tussen de schroefklem. Boor vervolgens een gaatje van 2 mm schuin door een hoek. Kijk uit: dit kan gevaarlijk zijn! vraag of je handige broer of vader helpt. Doe dit bij alle dobbelstenen.
Leg de armband in een rechte lijn en leg de dobbelstenen ernaast verdeel deze vervolgens mooi over de gehele ketiing, maak ze om en om aan de rechter dan aan de linker kant vast van de armband. Open met de knijptangetjes het ringetje en schuif deze door het gaatje van de dobbelsteen. Maak het ringetje vervolgens vast een de ketting. Doe dit met alle 10 de dobbelstenen en klaar is je armband!

DIY: Panty met grote stippen.

Dit heb je nodig:
– panty
– spuitbus (textiel)
– stuk karton
– schaar
– passer

Zo doe je het:

Zet je passer op een stuk karton en teken een rondje, de grootte van hoe je de stip wilt hebben. Knip het rondje uit, nu is je sjabloon klaar. Knip van het stuk karton een smalle reep (ongeveer even breed als je been). Stop dit stuk karton in je panty, dit is de ondergrond waar de verf op kan komen en hierdoor ligt de panty strak. Leg het sjabloon op de panty en spuit met de spuitbus het rondje. Houdt het karton goed op dezelfde plek dicht tegenaan de panty, zo krijg je de mooiste rondjes. Doe dit op verschillende plekken op de panty, verschuif het karton in de panty elke keer een stukje op, zodat je rondom je hele been stippen hebt. Laat het goed drogen voordat je de panty aantrekt.