Nieuw favo item van Topshop!

Hey girls,

 

De afgelopen week was FUN! Nieuwsgierig…?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lazy WKND

 

Het weekend bracht ik voor de verandering eens door met veel koekjes, thee, films en gezellige momenten. Zo fijn om schaamteloos lui te zijn!

 

Fashion Week… 

 

Ook werkte ik véél aan mijn blog. Binnenkort lanceer ik The Style Sandwich opnieuw, dus had ik veel werk aan nieuwe artikelen, een nieuw blogdesign en veel meer projecten achter de schermen. Oh en ik boekte een reisje naar Londen voor Fashion Week! To be continued… 😉

Pasta di Italia

 

Dinsdag, woensdag en donderdag werk ik altijd in het restaurant. Er wordt goed voor ons gezorgd, dus het personeelseten stond op woensdag in het thema van Italië. Yummy, pasta!

Chillen met The Sartorialist

 

Doodmoe van de lange dagen op mijn werk plofte ik op de bank neer met mijn favoriete tijdschriften en boeken. Ik vond onze verse bloemen zo mooi dat ze écht op de foto moesten!

Bloggerscafé

 

Samen met vriendinnen Nanne en Roos ging ik naar het bloggerscafé van Fashionchick. Er waren lezingen van superinspirerende bloggers en verder was het natuurlijk heel gezellig tijdens de borrel. Vlak voordat we ernaartoe gingen, maakten we nog héél snel outfitfoto’s aan het water. Het begon bijna te regenen, dus binnen 3 minuten stonden we alle drie op de foto, haha!

Favo Outfit v/d week

 

En uiteraard weer mijn favoriete outfit van de week! Deze week droeg ik veel zwart en was ik vooral heel blij met mijn nieuwe jas van de Topshop <3

 

Dag lieve meiden, tot volgende week!

 

Liefs, 

Marloes