Lowlands!

Zoals je waarschijnlijk wel weet, was het afgelopen vrijdag, zaterdag én zondag Lowlands time. CG! was in the house. Niet alleen om te genieten van toffe bandjes en muziek, maar ook om de leukste festival outfits en trends te spotten. Check it out!  
 

Chica Bonita 
Mireille Bak gaat de hele zomer alle hippe festivals af met haar merk Chica Bonita. Dit weekend stond ze op Lowlands met een coole collectie flower crowns. Deze flower crowns worden speciaal gekleurd en helemaal met de hand gemaakt door vrouwen in Noord Thailand. Dankzij de productie van de crowns kunnen deze ladies zelfstandig leven. Daarnaast kun je bij Chica Bonita ook tassen en accessoires shoppen.
De Chica Bonita stand kun je deze zomer nog checken op Mysteryland. Voor meer info en verkooppunten kijk je hier

Topanga Feathers 
Fan van de hippie stijl? Dan zit je helemaal goed bij Jamie-Lee en Suzie. Zij stonden dit weekend op Lowlands met Topanga Feathers. Bij Topanga kun je allerlei soorten feather extensions laten zetten. De extensions komen uit Zuid-Amerika en worden met de hand tot een pretty extension gemaakt. Topanga staat niet alleen op Lowlands, maar op alle hippe festivals in Nederland. Meer weten? Kijk dan hier

In de fotogalerij zie je de hipste meiden op het festival, die er ondanks de kou en de regen (hallo, herfst…) nog steeds stylish uit wisten te zien. Van Hunter boots tot roze lokken, you all looked fabulous. 

Was jij dit weekend ook op Lowlands, of heb je nog een leuke fesival look? Plaats 'm dan hier