SOS Haartips tegen pluizig haar!

Niets is erger dan superpluizig haar dat maar niet wil zitten zoals jij het hebt bedacht. 

CG! to the rescue

Met deze tips en handige beauty producten ben je zo van je fluffy look af. 

You're welcome 😉 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIGHT! Frizzy Hair

1. Was je haar zo min mogelijk, max 2x per week.
Laat de dagelijkse haarshampoos maar in je badkamerkastje staan. De natuurlijke oliën in je haar gaan zelf het pluis tegen. Superhandig! 

2. Gebruike voedende haarmaskers.
Voedende haarmaskers & conditioners zijn fijn voor droog haar. Laat het even intrekken en was het daarna uit. Dááág pluis!

3. Droogshampoo
Wil je je haar niet te vaak wassen om de eerste reden? Dan is droogshampoo een handige oplossing! Gebruik tussen de wasbeurten door een droogshampoo, zodat het niet te vet wordt. Het geeft je haar meteen meer volume!

4. Kokosolie
Geef je haar een boost door er wat kokosolie in te doen. Het is goedkoop en gezond. Verwarm de kokosolie even in de magnetron als het vet te hard en te stroef is. Girls met een vette hoofdhuid kunnen dit beter alleen in de puntjes gebruiken. Kokosolie laat je haar glanzen en is enorm voedzaam.

5. Vermijd alcohol
Niet alleen in je drankjes, maar ook in je haar! Alcohol heeft een negatieve werking op haar. Vermijd daarom producten die alcohol bevatten, dit droogt je haar extra uit. Denk aan harde gels, haarsprays en haarmousse. 

6. Beschermingsspray
Het beste is om niet te vaak een hete föhn of tang te gebruiken. Kan je echt niet zonder? Gebruik dan ALTIJD bij het steilen, föhnen en krullen een protection spray! Deze zorgt ervoor dat de hitte je haar niet kapot brand.

7. Steil/krul nooit op nat haar
Droog je haar eerst goed voordat je het steilt of krult en gebruik altijd een beschermingsspray!

8. De SOS styling tip****
Thuis zat je haar nog nice. Maar als je na die vreselijke fietstocht eindelijk op school bent aangekomen is het één droge, grote, ontplofte frizzy bende. Wat nu? No panic! Maak een nonchalante vlecht. Dit kapsel is helemaal hot en is super makkelijk te maken, vooral bij pluizig haar werkt het nóg beter!
Maak een nonchalante zijvlecht of een vlecht naar achter, trek er wat plukjes uit en BAM! Je ziet er weer AWESOME uit!

1. Pot Kokosolie – Palmers Coconut Oil €9,99

2. Glans & Care Haarmasker – Andrélon €2

3. Haar Serum Frizz-Ease – John Frieda €14,25

4. Anti Frizz Haarmasker – Kruidvat €1,79

5. Heat Protect Styling Spray – Syoss €6,39 nu 2 voor €6