The Holiday & more!

Yesss, je hebt de maandag weer overleefd! 

Plof jij vanavond lekker op de bank met grote mok warme chocomel? Check dan snel CG!'s tv-tips met alle must-see programma's van vanavond. 
 

The Big Bang Theory – 20:00 uur op Veronica
Oh, boy… Penny heeft kritiek op het liefdesleven van Wolowitz. Dit zorgt ervoor dat hij in no time depressief is.

America’s Next Top Model – 21:40 uur op RTL5
De meiden gaan op bezoek bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in special effects. Daar krijgen ze de opdracht om een karakter uit een computerspel zo goed mogelijk uit te beelden.

Private Practice – 22:20 uur op RTL9
Dokter Addison Montgomery (je weet wel, uit Grey’s Anatomy) richt zich helemaal op haar nieuwe leven. Ze is verhuisd naar Californië en hoopt daar wat meer te kunnen ontspannen. Ze gaat samenwerken met een oude vriend van school, maar of dat nu wel zo’n goed idee is…

FILMTIP
The Holiday – 20:30 uur op NET5
Hebben we ooit geen zin om een kerstfilm te kijken? Natuurlijk niet! In The Holiday zie je Amanda (Cameron Diaz). Zij is een succesvolle zakenvrouw uit Los Angeles, die problemen heeft in haar relatie. Ze is het helemaal zat en wil zo snel mogelijk weg van het gezeur. Op een chatroom leert ze de Britse Iris (Kate Winslet) kennen, die ook problemen met mannen heeft en wel toe is aan een vakantie. Ze besluiten voor de feestdagen van huis te ruilen en elkaars leven tijdelijk over te nemen.