Remember Me & more…

Fanatiek geshopt vanavond? Kom dan lekker tot rust met een zak snoep en deze must-see tv-programma’s.

Wat kijk jij tonight?
 

The Big Bang Theory – 20:00 uur op Veronica
Penny raakt verslaafd aan een online game die gebaseerd is op de film Conan The Barbarian. Ze heeft Sheldon continu nodig voor advies, maar hij heeft hier niet veel zin in.

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Sjoerd hoopt stiekem op een hereniging, maar Rikki boort al zijn hoop in één keer de grond in. Ondertussen laat hij zich van een andere kant zien bij Aysen, en ze is erg onder de indruk. Sacha komt erachter dat Thijs haar belazerd heeft.

Wie Is De Mol? – 20:30 uur op NPO1
Woohooo, weer een nieuwe aflevering van WIDM! Heb jij al een idee wie de Mol is? Tip: ga met een notitieboekje voor de tv zitten en schrijf alles op wat je opvalt. Wie weet, kom je er zo nóg sneller achter!  

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Marisol krijgt schokkende informatie over Nicholas en Opal. Ondertussen gaat Rosie met Kenneth naar een specialist. Carmen bereidt zich voor op een optreden.

FILMTIP
Remember Me – 20:30 uur op SBS9
Tyler (Robert Pattinson) kan de zelfmoord van zijn broer niet verwerken. Hij maakt een puinhoop van zijn leven, en wordt zelfs opgepakt. Om de agent terug te pakken, versiert hij zijn knappe dochter Ally. De twee blijken het alleen wel erg goed met elkaar te kunnen vinden en ze worden stapelverliefd. Ally weet alleen niet wat de reden was dat Tyler haar mee uit vroeg. De waarheid kan alles voor hun verpesten.
 

Streetdance – 20:30 uur op RTL8
Als de leider van de dansgroep ervandoor gaat neemt Carly de boel over. Alsof dat nog niet zwaar genoeg is, raken ze ook nog eens hun oefenruimte kwijt. Ze sluiten een deal met een groep balletdansers. De crew mag hun oefenruimte gebruiken, als ze maar met z’n allen gaan samenwerken. Hoe kunnen de stoere hiphoppers het ooit vinden met de serieuze balletdansers?