Zijn hoofdrol in OFFLINE

Amazing nieuws voor Enzo Knol-fans; hij krijgt volgend jaar zijn eigen movie!

Ja, echt. Enzo heeft namelijk de hoofdrol gescoord in de nieuwe bioscoopfilm OFFLINE

In deze comedy wordt Nederland getroffen door een cyberaanval, en het internet valt in één klap weg. Dag Facebook, YouTube, WhatsApp en alle social media. No bueno! 🙁

Iedereen raakt in paniek. Maar YouTube-lovers hebben het nog wel het zwaarst. Want wat moeten zij zonder hun favo vloggers?

Alle YouTubers besluiten samen te werken om het geliefde internet weer terug te krijgen. Maar dan begint de oorlog pas echt.

Wat er ook gebeurt en ook al kijkt niemand meer online video's: de YouTubers filmen alles. Lukt het ze om het Nederland weer online te krijgen?

Het is nog niet bekend wie nog meer in OFFLINE zal spelen, maar we keep you posted. Wat we wel weten, is dat Enzo zichzelf gaat spelen in de film. Over zijn rol zegt hij:

'Ik ben superblij dat ik het nieuws nu naar buiten mag brengen! Het idee van OFFLINE sprak mij enorm aan, omdat het internet voor mij en andere YouTubers natuurlijk ons bestaansrecht is. Dit is misschien wel het allergrootste project waar ik ooit bij betrokken ben geweest. Ik ben heel erg trots dat ik de eerste YouTuber ben die bekend mag maken dat ik in de film zit!'

OFFLINE wordt in 2016 uitgebracht in de bioscoop. We can't wait!

Wat vind jij van deze film?