Old School Movie Night 🙂

‘We hebben Mean Girls te vaak gezien’, zal je geen meisje horen zeggen. Maar wat afwisseling tijdens de maandelijkse BFF movie night kan écht heel leuk zijn.

 

Ga dit weekend voor 80’s classics – net zoveel love drama, fashion inspiratie en cute boys (die nu een tikkeltje ouder zijn) dan nu, maar totally new… Voor ons dan.

 

CG! heeft de drie leukste klassiekers op een rijtje gezet. Popcorn in de aanslag, cola in de hand – movie night: let’s get started!

 

 

 

 

 

1. The Breakfast Club (1985)

Elke high school heeft zijn kliekjes, toch? In deze film ook. Vijf verschillende stereotype scholieren hebben samen detention en vertellen elkaar wat ze van elkaar vinden. Maar hé, blijkbaar hebben ze toch allemaal meer met elkaar gemeen dan ze dachten…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Say Anything (1989)

A lóóóve story! Lloyd, een boy die niet veel geeft om cijfers en zijn best doen, wordt verliefd op Diane. Diane is de beste van haar klas en totaal the opposite van Lloyd, maar toch krigen de twee en relatie, net voordat zij naar de universiteit gaat. Houdt de liefde stand?

O, en de eindscène van Easy A (met Emma Stone) heeft alles te maken met deze movie…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Heathers

Mean Girls à la de eightees: Veronica probeert alles om bij het populairste groepje van de school te komen, maar ontmoet een rebel die juist hele andere plannetjes heeft met de in-crowd