En nog meer hoogtepunten van de Oscars…

Waarschijnlijk ontploft je social media vandaag door foto’s en nieuwtjes van de Oscars. Logisch, want het was weer een hele happening. Maar de absolute highlights? Dit zijn ze volgens ons:

1 – Leo’s Oscar
OMG, ein-de-lijk! Leonardo DiCaprio heeft gisteren een Oscar gewonnen voor zijn hoofdrol in The Revenant. De afgelopen 22(!) jaar werd hij al 6x genomineerd voor een Oscar, maar de arme schat won er nooit een. Until now… en de reactie van best friend en TitanicGF Kate Winslet (op 02.30) is priceless #BFFgoals #foreverJack&Rose <3

 

2 – Lady Gaga’s optreden
Niet alleen Leo, ook Lady Gaga bezorgde ons kippenvel tijdens de Oscars. Bigtime. Ze kreeg een standing ovation voor haar emotionele performance van Till It Happens To You. Gaga schreef deze song samen met Diane Warren voor The Hunting Ground, een docu over sexueel geweld op uni’s. Tijdens het optreden komen slachtoffers van sexueel geweld om haar heen staan: een powerful statement, maar ook superheftig!

 

3 – De Jurken
En waar een rode loper is, zijn mooie jurken, en dat is altijd een hoogtepuntje 😉 Welke look is jouw fave

Jennifer Lawrence was al mooi, maar is nóg mooier in deze Dior-jurk.


Instagram @cleverdeen

 

In haar zilverkleurige jurk van Galvan ziet Sophie Turner eruit als de zilveren versie van het Oscar-beeldje. In a good way, natuurlijk. Want het staat haar supermooi!


Brunopress

 

Lady Gaga droeg een all white broekjurk van Brandon maxwell en rockt het!


Brunopress

 

En natuurlijk was Selena ook stunning as always.


Brunopress