First date stress: wat moet je aan? No sweat! Met deze tips van Lauren Conrad vind je binnen no-time de perfecte outfit met een sweet en sexy touch!

1. Je first date outfit hangt heel erg af van waar je naar toe gaat. Gaan jullie sporten? Dan trek je natuurlijk geen high heels aan, en als jullie chique gaan dineren geen Uggs. Laurens tip: ga voor een (fake) leren legging met een girly blousje. Dat is altijd stylish! Zorg dat je het geheel afmaakt met een eyecatcher: een mooie ketting, coole riem of een paar mooie high heels.

2. Wat is sexy? Voor LC betekent sexy dat je één ding kiest om te laten zien. Ga bijvoorbeeld voor een sexy off shoulder top en laat je schouders zien, of show je killer legs met een mooi rokje. Ga nooit voor te bloot van boven en van onderen, dat kan ordinair overkomen.

3. Draag alleen hoge hakken als je erop kunt lopen! Misschien voel jij je on top of the world met een paar hotte pump aan je voeten maar als je er niet op kunt lopen, val je al gauw van die roze wolk af.

4. What about your hair? Ga voor natural! Denk aan dat perfecte beach kapsel en draag je haar lekker los. Dat geeft je een sexy, maar niet te gestylde look!

Foto’s: zimbio.com