Of ga je liever voor een movie night?

Na zo'n druk weekend kun je dat avondje bankhangen vast heel goed gebruiken…

Daarom zette CG! weer de leukste tv-programma's en movies van vanavond voor je op een rijtje. Bak popcorn erbij en je bent in no time weer helemaal uitgerust 😉

Brothers Green – 19:20 op MTV
Food lovers, opgelet! Vanavond check je een dubbele aflevering van Brothers Green. En weet je wat dat betekent? Twee keer zoveel yummy recepten van de knappe broers. We like!

First Dates – 20:30 uur op NPO3
In dit programma gaan tientallen singles op date in een restaurant. No biggie, behalve dat ze de hele tijd een camera op hun snufferd hebben. Soms een beetje awkward, soms erg grappig, maar sowieso fun om naar te kijken ;-).

Bagels & Bubbels – 20:30 uur op NET5
Noa wordt voorgesteld aan Boaz, een jongen die heel graag met haar uit wil. Ricks familie bereidt zich ondertussen voor op de eerste kennismaking met Noa. Ze willen zich voordoen als het perfecte gezin, waardoor er ingewikkelde leugens ontstaan. Als dat maar goed gaat… 

FILMTIP
Scott Pilgrim vs. The World – 20:30 uur op SBS9

Scott (Michael Cera) is een 23-jarige boy uit Toronto. Hij speelt basgitaar in zijn eigen band, woont samen met zijn beste vriend en heeft een lief vriendinnetje. Maar dan komt Ramona V. Flowers (Mary Elizabeth Winsted) in de stad wonen. Scott is tot over zijn oren verliefd op haar. Maar om een date met haar te scoren moet hij eerst haar zeven evil exen verslaan. 

Stolen – 20:30 uur op RTL7
Meesterdief Will (Nicholas Cage) is net vrijgelaten uit de gevangenis, nadat hij een straf van acht jaar heeft uitgezeten. Dan wordt hij benaderd door Vincent, een oude bekende uit de criminele wereld. Vincent heeft Wills dochter gegijzeld en hij houdt haar gevangen in de kofferbak van zijn taxi. Vincent laat haar alleen vrij als Will vertelt waar hij het geld verborgen houdt, dat hij tijdens zijn laatste overval heeft gestolen. 

Harry Potter and the Chamber of Secrets – 20:30 uur op Veronica
Harry maakt zich klaar voor zijn tweede jaar op Zweinstein. Maar dan wordt hij door Dobby de elf gewaarschuwd dat zijn terugkeer tot een ramp zal leiden. Harry gaat toch, en komt erachter dat hij nog steeds gehaat wordt door Professor Sneep en zijn klasgenoot Draco Malfidus. Not cool, maar het wordt pas echt een drama als studenten van Zweinstein versteend worden aangetroffen. 

Just Wright – 20:30 uur op RTL8
Leslie (Queen Latifah) is sporttrainster. Als ze de professionele basketballer Scott (Common) moet helpen revalideren, wordt ze verliefd op hem. Ze is alleen niet de enige die gevoelens heeft voor Scott. Leslie's nichtje Morgan (Paula Patton) ziet hem namelijk ook wel zitten…