Zo rock je deze trend

Afgelopen vrijdag vroegen we jullie mening over de flared jeans. Enne… de meningen waren nogal verschillend. Sterker nog, 50% van jullie vond het helemaal hot en de andere 50% dacht meh, liever not. Interesting… 

Maar omdat we stiekem steeds groter fan worden van de spijkerbroeken met wijde pijpen wilden we jullie toch wat stylingtips geven. En je zal zien: de jeans zijn eigenlijk gewoon awesome ;-).

De eerste goede reden waarom flared jeans fijn zijn, is omdat je eindeloos lange benen krijgt in de broek. Helemaal als je 'm draagt met een paar stylish sleehakken. Hello, supermodel!

Dacht je dat flares niet makkelijk te combineren zijn met andere items uit je garderobe? Think again, want met deze spijkerbroek kun je alle kanten op. 

Geef 'm bijvoorbeeld een boho vibe met een off-shoulder top en een mooie hoed. Of ruil de off-shoulder top in voor een basic t-shirt, om je look lekker casual te houden.

Wil je er graag fancy uitzien in je flares? Kies dan voor een donker exemplaar, en combineer 'm met een mooie basic en cute sieraden. En vergeet je hakken natuurlijk niet ;-).

Schuilt er een echte rockster in je? Combineer je spijkerbroek dan met het t-shirt van je favo band, een faux fur of faux leren jasje en All Stars. 

We zeiden het toch? Flared jeans zijn awesome! En de styling-mogelijkheden zijn endless.

Wij zijn fan! Jij ook? Check dan de foto's hieronder om te zien hoe celebrities hun flares combineren

Fotografie: BrunoPress & The Zoe Report