Zo maak jij het!

We love sweet! Met deze zoete caramel fudge wordt deze grauwe maandag ineens toch nog leuk. En het recept is supermakkelijk. Check it out! 

 

Dit heb je nodig:

[-] Een bakvorm van 9×13 cm, ongeveer 3 cm diep. 

[-] 450 gram bruine suiker

[-] 260 gram bloem

[-] 240 gram boter, gesmolten

[-] 100 gram witte suiker

[-] 4 geklopte eieren

[-] 3 eetlepels poedersuiker

[-] 1 theelepel bakpoeder

[-] 1 vanillestokje

[-] Een snufje zout

 

Zo maak je het:

[1] Vet de bakvorm in. Verwarm de oven voor op 150 graden.

[2] Mix in een grote kom de boter, bruine suiker, witte suiker, vanille en eieren tot een creme. 

[3] Zeef het bloem, bakpoeder en zout samen tot een poeder zonder klontjes en roer dit door het vloeibare mengsel. 

[4] Giet het mengsel in de bakvorm en zet dit 45 minuten in de oven. 

[5] Een cocktailprikkertje moet er schoon en niet plakkerig uitkomen. Strooi als laatste wat poedersuiker over de fudge als ze nog warm zijn. 

[6] Laat de fudge een paar minuten afkoelen en smullen maar!