Easy & Delicious!

Ben je op zoek naar een SUPERlekker toetje? STOP met zoeken! 

Dit dessert is stiekem hetzelfde als een 'echte' monchoutaart, maar het ziet er net even wat leuker uit! 

Wat heb je nodig? (voor 6 glaasjes)

6 glaasjes

Een half pak Bastogne koeken 

75 gram witte basterdsuiker

1 pakje monchou

75 gr margarine

80 ml slagroom

Vlaaifruit aardbeien

1: Verkruimel de Bastogne koeken (tip: gebruik een deegroller).

2: Smelt de boter in een pan en voeg de koekkruimels al roerend toe aan de gesmolten boter.

3:Vul de bodem van het glaasje (tot 1,5 cm) met het koekmengsel.

4: Zet de glaasjes een kwartier in de koelkast.

5: Mix de monchou met de helft van de suiker tot een luchtig geheel.

6: Mix de slagroom met de andere helft van de suiker in een aparte kom stijf.

7: Mix de monchou met de slagroom tot een luchtig geheel.

8: Schep dit mengsel bovenop de Bastogne bodem. Schep weer bovenop dit mengsel wat vlaaifruit.

En klaar! Je hebt in no-time een lekkere snack of toetje op tafel staan! 🙂

Psst: je kunt er ook makkelijk alleen een voor jezelf maken zonder dat je eerst een hele taart moet maken…