Zij worden niet ouder!

Er zijn veel sterren veel ouder lijken dan ze zijn. Maar er zijn ook een aantal celebs die maar niet ouder lijken te worden. Wij zochten hun beauty secrets en favo make-up items op. 

Avril Lavigne

In 2002 was het nummer Sk8er Boi een grote hit. Inmiddels zijn we 12 jaar verder en afgelopen jaar bracht ze alweer haar vijfde album uit. Maar het lijkt wel alsof ze in die twaalf jaar niet ouder is geworden. Het enige wat Avril voor haar huid gebruikt is Proactiv, een anti-acne-huidverzorgingslijn. Om haar signature look te maken gebruikt ze zwart oogpotlood en Rosebud lippenbalsem.

2003 vs. 2013

 

Gwen Stefani

Gwen staat al sinds 1995 in de spotlights, dat is al 19 jaar! Inmiddels begint ze er dan toch wat ouder uit te zien, maar ze is ook al 44 en net bevallen van haar derde zoontje. Als je de foto's naast elkaar lijken ze toch nog erg veel op elkaar. Dit komt vooral door haar gezonde levensstijl. De zangeres eet gezond, sport veel en gaat vaak op pad met haar kids. Zelf zegt ze dat ze bijna geen rimpels heeft omdat ze uit de zon blijft. Je spot Gwen dan ook vaak onder een parasol of met een zonnehoed. Haar favo beautyproduct is natuurlijk red lipstick.

1995 vs. 2013

 

Pharrell Williams

De zanger van Happy is inmiddels al 40 jaar, maar hij ziet er niet ouder uit dan 20. Pharell is al sinds 1992 actief in de muziek industrie. Doesn't look like that! Zijn geheim? Hij wast zijn gezicht heel vaak. Met koud water, om de poriën dicht te houden en met cleanser. That's all! Hij kreeg zijn tips trouwens van model Naomi Campbell.

2000 vs. 2014

 

Jennifer Aniston

We kennen haar als Rachel uit Friends. Die rol speelde ze van 1994 tot 2004. Na Friends heeft Jennifer niet stilgezeten en heeft in veel films gespeeld. Vorig jaar konden we haar nog zien in We're The Millers. Jennifer draagt nooit rode lippenstift omdat dat niet bij haar huidskleur past. Daarnaast doet ze altijd vaseline op haar wimpers, dat werkt als een soort conditioner. Om haar haar mooi vol te krijgen gebruikt ze ook nooit een föhn, ze laat het gewoon opdrogen. 

1994 vs. 2014