CosmoGIRL! vloog naar Berlijn om de nieuwe sportcollectie te bewonderen.

Toen Nike ons vroeg om de allernieuwste sportcollectie te bekijken in Berlijn, zeiden wij natuurlijk geen nee! CG!'s Tatjana pakte haar tas en vloog dinsdag naar de Duitse hoofdstad.

 

Ik verbleef in het super-de-luxe Soho House. Mijn hotelkamer was eigenlijk een appartement met o.a. een vaatwasser, wasmachine en kingsize bed met 9 (!) hoofdkussens.

 

Ik kon verdwalen in mijn hotelkamer…

 

Om ons op te warmen voordat we de collectie te zien kregen, deden we mee met een sportles. De instructrice gebruikte hiervoor de Nike Training Club-app.

De Nederlandse pers is er klaar voor!

 

Heb jij deze app al gedownload? Met Nike Training Club kun je heel makkelijk overal verschillende trainingprogramma's uitproberen. Wij deden een interval training van 20 minuten.

Voor de training kon ik nog lachen, daarna was het vooral zweten geblazen.

 

Na Nike Training Club, kregen we nog een lesje Vogue-dance. Bij deze dansstijl imiteer je continu de poses van modellen, vandaar ook de naam.

Dat ziet er dus ongeveer zo uit…

 

Iedereen deed erg z'n best:

 

Maar check vooral even hoe de instructrice uit haar dak gaat!

 

Na de les vertrokken we naar de locatie waar de nieuwe collectie geshowd werd. Helaas mochten we geen foto's maken, omdat de collectie nog super geheim is! Maar hou de site goed in de gaten want natuurlijk is CosmoGIRL! de eerste die jullie de producten laat zien… En geloof mij: het is het wachten waard, want ik wilde alles hebben! Verwacht veel vrolijke kleuren en te gekke prints. Van de kleding kreeg ik spontaan zin om weer te sporten. Maar de collectie is zo cool, dat het eigenlijk bijna zonde is om in de kleding te zweten 😉

Inspiratie

 

We sloten de dag af met een etentje bij Katerholzig.

 

Ready for dinner: even een selfie met mijn nieuwe Nikes!

 

Ga jij binnenkort naar Berlijn? Dan moet je hier zeker naar toe gaan!

Een kleine sfeerimpressie…

 

Na het eten was het tijd om naar het hotel te gaan en heerlijk te dromen in mijn kingsize bed! Want 's morgens vertrok ik weer richting Amsterdam.

Doei Duitsland!

 

 

 

 

 

 

 

Hou de site dus goed in de gaten voor updates van de nieuwe Spring Summer 2014 collectie van Nike!