De perfecte foundation in vijf stappen.

Heb jij een feestje dit weekend en wil je er de hele avond fabulous uitzien? Of wil jij gewoon áltijd de perfecte-maar-natuurlijke foundation? Dat kan, met deze vijf tips! Read and learn…

 

1. Verwijder dat vettige laagje op je gezicht door je huid eerste goed te reinigen en een droog watje over je gezicht te halen – dat absorbeert het vet. Ook op de plekjes waar je moeilijk bij kan en snel vergeet, zoals rond je ogen en mond. Foundation op een vetvrije huid blijft veel langer zitten dan op een vette huid.

 

2. Gebruik je concealer als highlighter door een laagje onder je ogen aan te brengen en op je jukbeenderen. Neem ook het midden van je neus mee en smeer een beetje boven de ronding van je lip. Doe dit wel vóórdat je foundation opdoet. Klik hier om te zien waar je precies concealer aanbrengt. Shine!

 

3. Met een kwast krijg je een veel egaler en natuurlijker resultaat dan wanneer je foundation met je vingers aanbrengt. Gebruik een speciale foundationkwast, zoals deze van de Hema, of een make-upsponsje.

 

4. Doe wat foundation in je handpalm en pak steeds een klein beetje ervan met je kwast. Kwast de foundation in kleine cirkels aan, dan cover je je poriën beter. En let op! Breng laagje per laagje de foundation aan, dat is beter dan in één keer een veels te dikke laag op te doen.

 

5. Als je voor een heavy oogschaduw of een felgekleurde lipstick? Breng dan ook foundation aan op je oogleden en mond om de kleuren extra te laten knallen.

 

Hoppa, ready to go!