in één lekkere snack!

Ben jij op zoek naar de perfecte snack die supereasy en superdelicious is?

Check this out! 🙂

Wat heb je nodig?
– 500 gram poedersuiker
– 350 gram geraspte kokos
– 150 gram mascarpone
– 50 gram frambozen

 

Overig:
– bakpapier
– brownievorm (18×28 cm)

Hoe maak je het?

1. Bekleed de brownievorm met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag 250 gram poedersuiker, 150 gram geraspte kokos en 100 gram mascarpone in een kom. Mix dit op de laagste stand tot een beslag. Schep het mengsel in de brownievorm en druk het stevig aan tot een gelijkmatige laag.

2. Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in een kom. Prak de frambozen en voeg deze ook toe. Mix dit weer op de laagste stand tot een geheel. Schep dit op de witte laag en druk het stevig aan.

3. Dek het af met vershoudfolie en zet het minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek daarna uit de koelkast en snijd de vorm in kleine blokjes (ongeveer 50). 

Veel plezier! 🙂