Cosmogirls, ik heb jullie hulp nodig!

Ik ben al enkele jaren bezig met het opnemen en schrijven van muziek onder de naam FranksomE. Degene die mijn blogs lezen weten dit misschien al, maar wat jullie niet weten is dat de afgelopen weken een wedstrijd heeft plaatsgevonden via het bedrijf Soundsfair. Nu zit ik samen met twee andere artiesten in de laatste ronde van deze wedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd wint een videoclip. SUPER KICKEN natuurlijk!

Soundsfair heeft mijn nummer 'Sunnyside Avenue' gekozen. Ik heb dit nummer enkele jaren geleden samen geschreven en opgenomen met GoMute (leuke zangeres, zeker waard om ook te beluisteren). Van al mijn nummers is dit het nummer wat ook het meest opviel bij '3 Voor 12' en waar Bronstibock een remix van heeft gemaakt. Het verbaasde me dan ook niet dat dit het nummer is wat wederom gekozen is om kans te maken om een videoclip te krijgen.

Maar… hierbij heb ik stemmen nodig. Zoveel als maar kan! En daar heb ik jullie, Cosmogirls, bij nodig! Om mij te helpen ga je naar www.soundsfair.org en stem je op de poll op mij (FranksomE) door je e-mail adres achter te laten. Daarnaast kan je ook nog eens een geweldige tas winnen van OMyBag t.w.v. €220!   

Naast dat ik deze wedstrijd heel graag wil winnen is het ook mijn missie om positieve popmuziek de wereld in te sturen. Maar alleen kan ik het niet… dus help mij en wie weet heb ik binnenkort wel een toffe blog over het maken van mijn videoclip.

Dank je wel!

Frankee

foto: Martika de Sanders
styling: Jantine de Vroome
visagie: Rosa Dijkstra
met dank aan: Zipper, H&M, Bijenkorf, Calvin Klein, Fendi & O my bag