Een avondje bankhangen it is!

Een lange dag op school gehad? Huiswerk gemaakt? Of eigenlijk iets te lang in het zonnetje gelegen? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom wat me-time op de bank heel noodzakelijk is. Zorg voor een hapje en een drankje en let the relaxing begin

Dance Academy – 19:20 op NPO 3
Tara Webster is een nieuwe student aan de National Dance Academy in Sydney. Samen met haar studiegenootjes leert ze de balletwereld van binnen en buiten kennen. 

The Words – 20:30 op RTL 4
Schrijver Rory (Bradley Cooper) die ontdekt welke prijs hij moet betalen voor het stelen van andermans werk…

Friends With Benefits – 20:30 op RTL 5
Headhunter Jamie (Mila Kunis) en haar nieuwste cliënt Dylan (Justin Timberlake) zijn allebei hun geloof in true love verloren. Sex willen ze wel, dus worden ze friends with benefits. Maar is het wel zo gemakkelijk om sex en liefde gescheiden te houden?

Charlie And The Chocolat Factory – 20:30 op SBS 6
Hoe leuk is het om Charlie And The Chocolat Factory weer eens te kijken? Charlie (Freddie Highmore) wint een ticket voor een rondleiding door de meest spectaculaire chocoladefabriek in de wereld. En die chocoladefabriek heeft wel een heel bijzondere snoepmaker: Willy Wonka (Johnny Depp).

Free Willy 3: The Rescue – 20:30 op SBS 9
De zeventienjarige Jesse doet een bijzondere stage bij het oceanografische onderzoekscentrum in Randolph. Hij vindt het helemaal geweldig, totdat hij erachter komt dat de walvisjagers het hebben gemunt op de orkabevolking.