Ready voor een tv night?

Yay, deze avond voelt stiekem een beetje als een vrijdagavond. Morgen is een vrije dag. En laat dat nou de perfecte reden zijn voor een bankhangsessie voor de televisie. Een huge bak popcorn erbij en het plaatje is compleet.  

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
De inwoners van Meerdijk zitten niet stil. Nina geniet ervan om, tijdens het sporten, naar het lichaam van Bing te kijken. Maxime ontdekt iets van Ludo. Rikki komt Thijs tegen met een mooie vrouw en dat vindt ze maar niks…

Hotter Than My Daughter – 20:30 uur op RTL4
De 15-jarige Shania schaamt zich voor haar moeder. Ze vindt dat zij zich veel te sexy en uitdagend kleed. De 18-jarige Romana heeft hetzelfde probleem. Gelukkig is Gordon hun reddende engel. 

The Lord Of The Rings: The Return Of The King – 20:30 uur op RTL7
Heb je de eerste twee films nog in je achterhoofd zitten? Voor deel drie zit je vanavond helemaal goed. Frodo en Sam maken samen een gevaarlijke reis om de ring te vernietigen. 

The Rebound – 20:30 uur op Net 5
Sandy (Catherine Zeta-Jones) komt erachter dat haar man vreemdgaat. Ze pakt haar spullen en vertrekt naar NYC. Daar ontmoet ze Aram (Justin Bartha), die het ook niet makkelijk heeft. Hij is getrouwd; niet voor de liefde, maar voor zijn verblijfsvergunning. Ze trekken steeds meer naar elkaar toe. Is het een rebound of echte liefde? 

Friends With Money – 20:30 op RTL8
Olivia (Jennifer Aniston) heeft drie vriendinnen die allemaal rijk en getrouwd zijn. Zij leeft zelf een iets ander leven. Olivia werkt, als schoonmaakster, hard om genoeg geld bij elkaar te verdienen. En een man heeft ze ook niet. Samen met haar vriendinnen gaat ze op zoek naar een leuke man, maar dat gaat niet helemaal vlekkeloos. 

She's Out Of My League – 22:20uur op Net 5
De nerdy Kirk heeft niet zo'n spetterend leven. Hij werkt als veiligheidsagent op het vliegveld. Zijn leven verandert drastisch als beautiful Molly verliefd op hem wordt. Niet alleen Kirk, maar ook zijn vrienden, familie en ex-vriendin weten niet wat hen overkomt. En dat leidt tot funny situaties.