Of kijk je liever naar…

Geen shopsessie voor jou vanavond? It's ok, want er zijn genoeg programma's op tv die je echt niet mag missen.

Ga jij voor een funny serie, een dramedy of…
 

Awkward – 19:20 uur op MTV 
Jenna heeft een nieuwe, volwassen liefde. Maar als ze een schoonheidswedstrijd voor mannen helpt te organiseren, wordt ze ingehaald door haar high school dramas. Ondertussen probeert Tamara Jake nog steeds terug te winnen.

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Raj heeft een speurtocht georganiseerd om de wetenschappelijke kennis van de groep te testen. Dit haalt het beste, maar ook het slechtste in iedereen naar boven. In de aflevering daarna maakt Amy de favoriete films van Sheldon kapot. Daarom is Sheldon uit op wraak. Leonard ontdekt een manier waarop hij Penny alles voor hem kan laten doen. Raj en Stuart maken een online dating profiel aan. Oh la la! 

Dagboek Van Een Callgirl – 20:30 uur op NET5
Vanavond check je de voorlopig laatste aflevering van Dagboek Van Een Callgirl. Anna's geheim is niet meer veilig. Haar zus Claire komt erachter dat ze als escort werkt, en stelt haar voor een moeilijke keuze. Slechtste timing ever, want Anna krijgt een mooi aanbod van een klant. En dan heeft ze ook nog eens gevoelens voor haar beste vriend… Voor welk leven zal ze kiezen? 

Foute Vrienden – 20:30 uur op RTL5
Nieuwe week, nieuwe opdrachten. In wat voor awkward situaties komen de mannen nu weer terecht?

FILMTIP
Funny People – 20:30 uur op SBS9 
Dramedy met Adam Sandler, Seth Rogen en Leslie Mann. George (Adam Sandler) is een succesvolle comedian. Vrouwen houden van hem en mannen kijken tegen hem op. Hierdoor is George een zelfingenomen, arrogante zak geworden. Hij heeft overal maling aan, maar dan krijgt hij te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij is vastbesloten om zijn leven te beteren.