Get the London look!

All eyes on de Britse beauty Georgia May Jagger tijdens The Great Gatsby première. Ze zag er fabulous uit op de rode loper!

Georgia was gehuld in een rode Cavalli jurk en voor haar make-up gebruikte ze de allernieuwste collectie van Rimmel London. Wil jij ook zo shinen als Georgia? Met deze producten maak je heel eenvoudig deze classy look na:

 

De Rimmel BB Cream (Light) zorgde ervoor dat de huid van Georgia straalde. Om een subtiele glow toe te voegen aan haar gezicht is de Rimmel Natural Bronzing Powder (Sun Bronze) gebruikt. 
 

De mooie, naturelle ooglook van Georgia is gecreëerd met de Rimmel Glam'Eyes Mono Eyeshadow (Backstage). Voor een frisse blik is in haar ooghoeken de Rimmel Glam'Eyes Mono Eyeshadow (Glam Ice) aangebracht. Om de ooglook compleet te maken werden Georgia's lange, verleidelijke wimpers extra geaccentueerd met de nieuwe Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Mascara (Black)
 

Georgia heeft van nature al een prachtige mond, maar die knallende rode lippen zijn amazing! En dat allemaal door de Rimmel Apocalips Lip Lacquer (Big Bang). Op haar nagels draagt zij de bijpassende, rode Rimmel Salon Pro With Lycra (Rock n Roll)
 

Wat vind jij van deze look? Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier!

Klik op de afbeeldingen hieronder om de producten met bijbehorende prijzen te zien!