Dankbaarheid…

22 januari staat in het teken van verschillende acties voor de campagne Sta op tegen kanker van KWF Kankerbestrijding. Q-music dj Jeroen van Inkel maakte al op de radio bekend dat hij op die dag een marathonuitzending gaat maken. Met special guest Gers Pardoel…

Gers heeft namelijk speciaal voor Sta op tegen kanker het liedje Dankbaarheid geschreven.  Gers heeft dit nummer voor zijn vader geschreven, nadat zijn moeder overleed aan kanker.

 

Gers: ‘In die tijd had ik best wel wat woordenwisselingen met mijn vader. Later besefte ik pas hoe heftig het allemaal was voor hem. Ik was nog maar 17 jaar en hij moest mij en mijn broer alleen opvoeden. Daarvoor ben ik hem ontzettend dankbaar.' 

 

 

Gers roept iedereen ook op om via Facebook te delen wie zij dankbaar zijn. Uit alle inzendingen worden 20 mensen gekozen die de rapper mogen ontmoeten.

De marathon-uitzending is op 22 januari te horen van 16.00 uur tot 24.00 uur op Q-music. ‘s Avonds is er op Nederland 1 ook de tv-show Sta op tegen kanker te zien waar Gers Pardoel zal optreden.