Heel lekker!

CG! heeft voor jou weer een heerlijk recept. Deze gesmolten cakjes met chocolade zien er echt heerlijk uit. Wij gaan ze sowieso een keer proberen! Jij ook? 🙂

Ingrediënten?
– 125 gram boter
– 1 reep pure chocolade
– 2 eieren
– 2 eierdooiers
– 4 eetlepels suiker
– 2 theelepels witte bloem

Hoe maak je ze?
1. Verwarm de oven voor op 230 graden. Vet 4 kleine bakjes (ramekin) in met boter en bestrooi ze met bloem.
2. Verhit de chocolade au bain-marie en wacht tot het helemaal gesmolten is.
3. Mix met een staafmixer de eieren, eierdooiers en suiker tot een lichtgekleurde, dikke massa.
4. Voeg hier al kloppend de chocolademix aan toe. 
5. Verdeel het beslag over de 4 ramekins en bak ze 6 tot 7 minuten. De cakejes blijven in het midden vrij zacht. Leg de ramekin bakjes omgekeerd op een schaal, laat ze 15 seconden staan en haal de cakejes er vervolgens uit.
6. Serveer ze meteen, eventueel ook lekker met wat slagroom. Of decoreer ze met frambozen en een muntblaadje.

Klaar en enjoy!

Check 't filmpje hieronder om gemakkelijk te zien hoe het moet: