Kom jij je stage bij ons lopen?

Is een stage bij CosmoGIRL! voor jou #GOALS? Dan hebben we goed nieuws! Onze redactie is vanaf 1 maart voor minimaal drie maanden op zoek naar een stagiaire die gek is op tijdschriften én haar weg kent online.

*Wie ben jij?
Je bent even dol op teksten schrijven als op Netflixen, je bent bekend met het leven van de celebs, maar kunt ook zo je favoriete vloggers opsommen. Je bent sociaal, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je kunt niet wachten om zo veel mogelijk te leren op onze redactie.

*Wat bieden wij?
Ben je al aan je motivatiebrief begonnen? Heel goed! Maar what’s in it for you? We bieden een veelzijdige stage op de gezellige redactie van CosmoGIRL!, de grootste meidenglossy van Nederland, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en zelfstandig werkt. Na deze stage weet jij precies hoe het op een redactie werkt.

*Op jouw to-do list tijdens je stage
– Interviews afnemen met de tofste (internationale) artiesten en bands;
– Bijwonen en ideeën aandragen tijdens brainstorms voor aankomende nummers;
– Dagelijks zorgen dat het must-read mode, beauty & entertainmentnieuws op onze website te lezen is;
– Je vult rubrieken als Het Boypanel, CG@, Mijn Verhaal en Born to Lead in het magazine.

Zie jij jezelf al op de CosmoGIRL! redactie zitten en poppen er direct ideeën bij je op? Ben je 3e of 4e jaars HBO-student aan een relevante journalistieke opleiding en ben je vanaf 1 maart voor minimaal drie maanden beschikbaar? Stuur dan een originele motivatiebrief én CV met foto naar Esmée van Rijn, en.vanrijn@zpress.nl, o.v.v. allround stagiaire.