Wat kijk jij vanavond?

Yesss, jouw schooldag zit er weer op. Tijd om te chillen dus! 

CG! zocht de leukste tv-programma's voor je uit. Kijk je gezellig met ons mee? 🙂
 

3 Op Reis Backpack – 19:50 uur op NPO3
En we gaan vrolijk verder met de reis. Vanavond trekken Jan en Geraldine van Monaco naar Milaan. Cool! 

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica 
Girl trouble alert! Howard is verliefd op een meisje, maar zij voelt niet hetzelfde voor hem. Zij is namelijk in love met Leonard. O, jee… 

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Als Laura met haar vader op vakantie is in India, ontmoet ze Anil. Als de twee elkaar nog maar drie weken kennen, besluit Laura dat ze in India wil wonen. 

Bride By Design – 21:00 uur op TLC
Voormalig Miss Tennessee Ashley wil zich op haar trouwdag als een prinses voelen. Aan designer Heidi Elnora de taak om de perfecte jurk te ontwerpen. Zal het haar lukken?

Vier Handen Op Eén Buik – 21:25 uur op NPO3
De 15-jarige Toria is ongepland zwanger geraakt, nadat ze een onenightstand had met een jongen die ze amper kent. Hij wil niets met de zwangerschap te maken hebben, maar Toria maakt er zelf een rommeltje van. Een goede reden voor Tatum Dagelet om in te grijpen.

Je Zal Het Maar Zijn – 22:20 uur op NPO3
It's all about twins in deze aflevering. De eeneiige schaatstweeling Michel en Ronald Mulder waren op de Olympische Spelen in Sotsji elkaars directe concurrenten. Superleuk of dikke vette strijd voor de broers? Je ziet ook de eeneiige tweelingbroers Alex en Menno. De twee zijn onafscheidelijk, maar dan ontdekt Alex dat hij zich beter voelt als vrouw. Dit zorgt voor een grote verandering in de relatie met zijn broer Menno. 

FILMTIP
Autumn In New York – 20:30 uur op RTL8
Will (Richard Gere) is de grootste bachelor van New York. De vrouwen liggen voor zijn voeten, maar no way dat hij een relatie wil. Tot hij de jonge Charlotte (Winona Ryder) tegen het lijf loopt, en verandert alles. Hij is ervan overtuigd dat zij zijn ware liefde is, maar Charlotte heeft een groot geheim; ze heeft nog maar een jaar te leven.