Kijktips voor een comfy avondje op de bank.

Wat staat er vanavond op de planning? Niet zo veel? Een betere reden om languit op de bank, in een dekentje gerold, voor de televisie te gaan, liggen heb je niet. Time to relax! Warme kop thee erbij en het is picture perfect.

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL4
Zitten ze ooit stil in Meerdijk? Don't think so. Thijs pusht Rikki om een optreden te doen, maar daar wordt ze niet heel erg blij van. Ardil is niet helemaal eerlijk over zijn problemen tegen Maxime en Aysen vindt het weer niet leuk dat Ardil haar afhoudt. OMG, hebben ze ooit weleens goede tijden?

Foute Vrienden – 20:30 op RTL5
Grapjes zijn leuk, maar wow wees blij dat jij en je vriendinnen niet zo ver gaan als deze mannen. Omstebeurt gaan ze op pad met een geheime camera en een oortje in. De vrienden kijken stiekem mee en bepalen wat vriend 1 moet zeggen. Dat zorgt voor heel funny en super awkward situaties.

Dagboek Van Een Callgirl – 20:30 op Net 5
Anna (Sanne Langelaar) heeft een spannend leven. Misschien een iets te spannend leven als callgirl. Haar big secret. Al weet haar beste vriend en ex Ben (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) het inmiddels wel. Maar zijn ze eigenlijk nog wel alleen vrienden? 

Rush Hour III – 20:30 op Veronica
Commissaris Lee en agent Carter reizen van Los Angeles naar Parijs. Ze zijn op jacht naar een groep Chinese criminelen. Gaat dit ze lukken?

Ciske De Rat – 20:30 op RTL8
Deze old school film moet je gezien hebben! Ciske is een schoffie, maar wel een hele lieve. Op school maakt hij zich niet heel populair bij de juf als hij inkt over haar heengiet. Ondertussen heeft Ciske (Danny de Munk) het niet makkelijk. Zijn moeder is een protituee, zijn stiefvader vindt hij maar niks en zijn eigen vader zit op zee. 

Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven – 21:15 op RTL5
Jij bent misschien wel fan van sommige artiesten, maar wedden dat jij niet zo ver gaat als deze fans? Besties Carola en Anita zijn fan van Nick en Simon. En niet zo'n beetje ook. Ze reizen stad en land voor de zangers af. In de aflevering hebben ze één doel. Een cadeau, jawel een heuse goudvis, aan N&S cadeau doen. Zou het ze lukken?