Time to relax!

Whoop whoop, het is weekend. Feest! Maar voordat dat in alle glorie kan uitbarsten, eerst even bijkomen. Voor de televisie. Heb jij je plekje op de bank al gereserveerd? Have fun!

3 Op Reis Backpack – 19:50 op NPO 3
Degenen die denken dat je de halve wereld af moet reizen om te kunnen backpacken, hebben het aan het verkeerde einde. Geraldine Kemper en Jan Versteegh laten, samen met de achttien gelukkige vloggers, zien dat je ook prima in Europa kunt backpacken.

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL 4
Het zijn meer slechte dan goede tijden vanavond. Anna twijfelt aan de onderduikmotieven van Wiet. Bianca vindt het tijd om naar Wiet opzoek te gaan. En daarbij laat ze zich niet tegenhouden door de politie. Sjoerd snapt niet dat Aysen niet meehelpt met zoeken.

Hit And Run – 20:00 op RTL 7
Charlie Bronson (Dax Shepard) was ooit de bestuurder van een vluchtauto tijdens een bankoverval. Dat maakt zijn leven niet bepaald gemakkelijk. Niet alleen de politie, maar ook zijn oude bende zitten achter hem aan.

Superkids – 20:30 op RTL 4
Johnny de Mol en Wendy van Dijk presenteren Superkids: de talentenjacht voor kinderen met een bijzonder talent. Spannend, want vanavond is de finale. De finalisten? Turnster Isatu, violoist Enzo, kunstschaatsster Kylie, zangeres Sterre, drummer Damian, balletdanseres Amelie, trampolinespringers Zilver & Max, kunstschaatser Sophie, moderne danser en hiphopster Zoë en acrogymtrio Elastic Fantastic.

Transformers – 20:30 op RTL 5
Op planeet aarde koopt Sam Witwicky (Shia LeBeouf) zijn eerste auto: Autobot Bumblebee, een auto die er is om hem te beschermen. Maar dit is niet de enige transformer die naar de aarde is afgereisd. Als dat maar goed gaat.