Hey, waar ga jij met die surfplank…uh clutch heen!?

 

Deze zomer lanceert Tommy Hilfiger een limited-edition collectie. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, maar Surf Shack is geïnspireerd op het relaxte surfleven.

De collectie bevat supertoffe items, zoals felgekleurde zonnebrillen, vrolijke sleehakken, maar ook bikini's, shortjes en heel veel coole accessoires. Het pareltje van de collectie is wat ons betreft de clutch in de vorm van een surfplank. Hoe cute is dat?!

Over surfplanken gesproken: Speciaal voor de surfchicks (en dudes) heeft Tommy Hilfiger een serie échte boards laten ontwerpen in samenwerking met vijf Amerikaanse kunstenaars.

De Surf Shack collectie is vanaf vandaag te koop. Als klap op de vuurpijl heeft de ontwerper een leuke wedstrijd georganiseerd waarbij je kans maakt op een reis naar een surfparadijs!

Wat moet je doen om kans te maken?
Hilfiger wil een online surfgids (Guide to Surfstyle) creeëren en daarvoor heeft hij onze geheime adresjes voor de beste surfspots nodig. Stuur via Twitter (met de hashtag #GONESURFING) of Instagram jouw tips door van het mooiste strand of de meest relaxte surfplek. Degene met de beste of origineelste tip(s) wint deze geweldige reis voor twee personen naar één van de mooiste surfparadijzen van de wereld! De wedstrijd loopt nog tot 21 mei, dus twijfel niet en doe snel mee!

Shop de collectie en kijk voor meer informatie over de wedstrijd op tommy.com