En meer fun op tv!

Heb jij binnenkort een bezoekje aan Gooische Vrouwen 2 op de planning staan? Fris vanavond dan weer even je geheugen op met het eerste deel van de film. Om 20:30 uur check je 'm namelijk op RTL4. We like!

Geen zin om een film te kijken? Don't worry, we hebben natuurlijk ook weer de leukste tv-programma's van vanavond voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Bing en Thijs hebben een risky plan en dit leidt meteen al tot spanningen. Bianca beseft dat ze afhankelijk is van Antons hulp. Noud heeft twijfels over de relatie van Sacha en Daryl en Sjoerd krijgt te maken met een eigenwijze Tim.

Something Borrowed, Something New – 20:00 uur op TLC
In de dubbele aflevering van vanavond zie je onder andere Joi. Ze is trots op haar Filippijnse cultuur, maar de sixties bruidsjurk van haar moeder is toch echt over de top. Ze ziet zichzelf liever trouwen in een Sex and the City-style jurk.

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
In de aflevering van vanavond probeert Bernadette de problemen tussen Howard en Sheldon op te lossen. Penny krijgt autoproblemen, waardoor ze bang is dat ze weer terug moet naar The Cheesecake Factory.

FILMTIP
Gooische Vrouwen – 20:30 uur op RTL4
In het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve smooth. Cheryls man Martin kan zijn ogen maar niet van andere vrouwen afhouden. Claires dochter en kleinzoon gaan voor drie jaar naar Burkina Faso. Roelien is van slag, omdat ze een bejaarde heeft geslagen en Anouks dochter gaat bij haar vader wonen, omdat ze haar moeder te trashy vindt. Ze zijn hard toe aan een vakantie en dus besluiten ze naar Frankrijk te gaan. Daar beseffen ze hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

You’ve Got Mail – 22:45 uur op NET5
Kathleen en Joe hebben allebei een boekhandel in New York. Kathleens winkel is klein en gezellig en gericht op kinderen, terwijl Joe de allergrootste winkel in Manhattan heeft. Door zijn lage prijzen kunnen alle andere boekwinkels in de omgeving binnen no-time hun deuren sluiten. Kathleen en Joe hebben dan ook een hekel aan elkaar. Er is alleen één ding wat ze niet van elkaar weten, en dat is dat ze meer overeenkomsten hebben dan ze denken…