Van Rita Ora

Rita Ora zag er gisteren bij de Grammy's stunning uit in haar zilveren jurk. Maar we waren ook instantly verliefd op haar beauty look! Jij ook? Komt dat even mooi uit… Wij hebben namelijk dé tutorial voor je om Rita's look na te maken. 

Het meest opvallende aan Rita's make-up zijn haar ogen. Ze ging voor een smudgy smoky eye, die haar make-up artist maakte met budgetproof Rimmel producten. Zo draagt ze de ScandalEyes Shadow Stick in de kleur Blackmail op haar oogleden en onder haar ogen.

Bij een smoky eye hoort natuurlijk een goede eyeliner. Daarom rockt Rita een zwart lijntje op haar waterrand. Hiervoor kun je het beste een waterproof kohlpotlood gebruiken. Die blijft gewoon de hele dag zitten. Handig!

Om haar ogen nog meer te laten knallen, spot je in Rita's binnenste ooghoeken witte oogschaduw. Hiervoor werd ook weer een ScandalEyes Shadow Stick gebruikt, maar dan in de kleur Witness White. Nog een beetje zwarte mascara op je wimpers, en that's all

Maak je look af met een rustige kleur op je lippen, zoals de Provocalips Kiss Proof lipstick in de kleur Skinny Dipping. 

En zo ben jij on fire op je eerstvolgende feestje! Wat vind jij van Rita's beauty look? 

 

Fotografie: BrunoPress