Happy B-day Cheap Monday

Het jeans & fashion merk Cheap Monday bestaat tien jaar en om dat te vieren geven zij niet maandag, zoals je misschien zou denken, maar morgen 10.000 spijkerbroeken weg bij hun pop-up store in Amsterdam. Gratis en voor niets! Als je er op tijd bij bent dan, want de pop-up duurt maar 10 minuten.

Carl Malmgren, de denim designer bij Cheap Monday zegt: 'Fans van over de hele wereld vragen vaak of we een winkel willen openen bij hun in de buurt. Onze fans zijn zo belangrijk voor ons. Daarom willen we ze belonen met iets. Dit doen we met deze pop-up. Het is onze manier om ze te bedanken voor de loyaliteit, liefde en aandacht die we van ze krijgen.' Dit moet toch wel het leukste bedankje ever zijn, toch? 

De pop-up begint morgen om 10:00 uur 's ochtends op het Museumplein in Amsterdam. Dat wordt rennen! Meer info vind je hier.

Nederland is trouwens niet het enige land waar de jeans worden uitgedeeld. Cheap Mondays verjaardag wordt dit jaar in 10 landen gevierd, waaronder Zuid-Korea, Engeland, China en Denemarken. 

Ga jij een gratis broek scoren?