Met Vanessa Hudgens!

Woehoee, goed nieuws voor Grease lovers: jullie favoriete film komt volgend jaar terug als nieuwe live musical. En niemand minder dan Vanessa Hudgens heeft één van de hoofdrollen gescoord.

Voor de musical wordt ze omgetoverd in één van de Pink Ladies, de stoere bad girl Rizzo. Over haar nieuwe rol zegt Vanessa: 'Ik had nooit gedacht dat ik Rizzo zou spelen, maar daarom vind ik het juist zo leuk. Het is een nieuwe uitdaging en ik kan niet wachten om haar weer tot leven te brengen.'

Naast Vanessa speelt Julianne Hough ook mee. Zij neemt de rol van Sandy op zich. Wie haar lover Danny gaat spelen is nog niet bekend, maar wij hebben stiekem al een paar ideeën… 

Wat dachten jullie van cutie Zac Efron? Dat hij een goede musicalster is, bewees hij natuurlijk al in High School Musical en eerlijk gezegd missen wij zijn zang- en dans skills wel een beetje.

Of natuurlijk Austin Butler. We werden instantly verliefd op Austin toen we hem voor het eerst in The Carrie Diaries spotten en we vinden nog steeds dat hij een grote comeback verdient. Enne, hij mag dan wel blond zijn, maar niets mis met een blonde Danny toch? Daarnaast krijgt mister Butler bonuspunten, omdat hij zo'n lief vriendje voor Vanessa is in real life

Wie van deze twee boys vind jij de beste Danny? Of heb jij een heel ander idee wie hem moet gaan spelen? Let us know in de reacties.

De Grease live musical wordt in januari 2016 live uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender FOX. Of we 'm ook in Nederland kunnen bekijken is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte :-). 

Pssst... Er was dit weekend nog veel meer televisienieuws. Ariana Grande maakt namelijk haar comeback als actrice in de nieuwe comedy/horrorserie Scream Queens, die deze herfst uitkomt. Deze serie gaat over een college campus, waar telkens moorden gepleegd worden. Lea Michele, Abigail Breslin en Emma Roberts zijn ook te zien in Scream Queens. Cool!

 

Fotografie: Instagram.com/vanessahudgens