Thema weddings & meer op tv!

Plof jij vanavond ook lekker op de bank met een dekentje? Gelijk heb je!

Zorg jij voor de popcorn? Dan zorgen wij dat jij je niet hoeft te vervelen, met CG!'s tv-tips. Check 'em out

Something Borrowed, Something New – 20:00 uur op TLC
Karlee moet kiezen wat voor thema ze wilt op haar bruiloft; Great Gatsby, Marie Antoinette of Liberace. In de aflevering daarna zie je Bridget. Haar moeder wilt dat ze trouwt in haar oude jurk en de traditie in stand houdt, maar Bridget heeft andere ideeën.

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Amelia’s verleden komt beetje bij beetje bovendrijven. Hierdoor komt ze in de problemen met het ziekenhuis. Arizona moet een belangrijke beslissing nemen zonder Dr. Herman.

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Freddy heeft de definitieve leiding overgenomen in de Banckert, maar nieuwe directrice Agnes wilt hier zo snel mogelijk verandering in brengen. Suus krijgt ineens mogelijkheden om de moordenaar van haar dochter naar de gevangenis te lokken.

De Slechtste Chauffeur Van Nederland – 20:30 uur op RTL5
In de aflevering van vanavond verlaten de chauffeurs de trainingsbasis, en gaan ze de openbare weg op om opnieuw rijexamen te doen. Zouden ze hun rijbewijs weer terugkrijgen of falen ze allemaal?

Ruben vs. Geraldine – 21:20 uur op NPO 3
Deze week krijgen Ruber Nicolai en Geraldine Kemper twee opdrachten die alles te maken hebben met wheels. En dat allemaal in Canada. Wie kan het beste een auto verkopen, en wie wint de quad-race?