Check hier de records

Aanstaande woensdag komt het jaarlijkse Guinness World Records boek weer uit, en dit jaar staat-ie vol met celebs. Van de cuties van One Direction tot rap-held Eminem, ze hebben het afgelopen jaar allemaal een wereldrecord weten te zetten. Benieuwd? Wij hebben een kleine sneak preview voor je.

Goed nieuws voor alle Directioners: De boys hebben de titel First Act To Debut At No. 1 With First Three Albums op hun naam staan. Midnight Memories, Up All Night en Take Me Home kwamen alledrie binnen op nummer 1 in de hitlijsten.  

Niall Horan: ‘Dit is echt één van onze proudest moments, zowel voor ons als voor onze incredible fans. Wij zijn de eersten die dit voor elkaar hebben gekregen, hoe sick is dat?!’

Miley Cyrus presteerde het om de Most Searched-for Popstar On The Internet te zijn, en Shakira werd de Most Liked Person On Facebook. In juli haalde zij de honderd miljoen likes. Hiermee wint ze ook meteen de titel First Person To Reach 100 Million Likes On Facebook. Katy Perry won met haar Twitter-account. Op het moment van noteren had zij 52,5 miljoen volgers. Girlpower!

Eminem zijn record is ook pretty amazing. Hij behaalde het record voor Most Words In A Hit Single. Dan denk je misschien; surprise, surprise voor een rapper, maar in zijn nummer Rap God wist hij 1.560 woorden in zes minuten te proppen. Eh, wow, ja.  

Benieuwd naar nog meer records, of wil je volgend jaar zelf in het boek terecht komen? Kijk dan hier