Serious Request & more…

No way dat jij vanavond de stad in gaat tijdens de hysterische kerstkoopavond? Snappen we. Kruip daarom lekker onder een dekentje voor de tv, want er zijn weer genoeg leuke programma's die je écht niet mag missen.

Ga jij voor de finale van Expeditie Robinson, de start van het Glazen Huis of voor een film?

Serious Request – 19:30 uur op NPO3
Vanavond gaan 3FM DJ’s Gerard Ekdom, Domien Verschuuren en Coen Swijnenberg het Glazen Huis in voor Serious Request 2014. Tot en met 24 december proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Hiermee hopen ze zoveel mogelijk meisjes en vrouwen te kunnen helpen die tijdens de oorlog slachtoffer worden van seksueel geweld.

Say Yes To The Dress – 20:00 uur op TLC
Patti-Anne gaat trouwen op de Bahama’s en hoopt er dan uit te zien als een zeemeermin. Maar haar grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid als de verkeerde jurk wordt bezorgd.

Expeditie Robinson – 20:30 uur op RTL5
Woehoeee, eindelijk is het tijd voor de finale van Expeditie Robinson! Wie mag zichzelf de Robinson 2014 noemen? Wordt het de tactische Kay, de grappige Ferry of de sterke Krystl? Voor de onthulling komen alle kandidaten nog één keer bij elkaar.

FILMTIP
Ice Age: Continental Drift – 20:30 uur op RTL4
Door een grote ramp is een heel continent op drift geraakt. Manny, Diego en Sid gebruiken een ijsberg als schip en deze moet hun de hele zee over gaan voeren. Ze worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen als ze exotische zeewezens tegenkomen, een nieuwe wereld ontdekken en oog in oog komen te staan met piraten.

Red Riding Hood – 22:15 uur op NET5
Tijdens de middeleeuwen wordt een klein dorpje geterroriseerd door een weerwolf. Omdat niemand moedig genoeg is om er wat aan te doen besluit het jonge meisje Valerie (Amanda Seyfried) erop uit te gaan in het donkere bos. Hier hoopt ze hulp te vinden van iemand die ervaring heeft met het bestrijden van dit enge wezen.