Ian Somerhalder, AnnaSophia Robb & Nicki Minaj!

Congratz to Ian, AnnaSophia en Nicki!

 

Deze dag is crowded met famous birthday boys en girls!

 

Hoewel deze drie jarige jobjes totaal niet op elkaar lijken, hebben ze toch echt één groot ding gemeen: ze hebben dezelfde geboortedag. En dus ook hetzelfde sterrenbeeld, Boogschutter.

 

Ian Somerhalder kennen we natuurlijk allemaal als de mega yummie vampier Damon uit The Vampire Diaries. Vorig jaar vierde Ian zijn birthday nog samen met co-star Nina Dobrev (Elena), maar sinds een paar maanden is de relatie tussen de twee over en uit. Ze zijn nog wel heel goeie vriendjes, dus wie weet vieren ze, samen met de rest van de The Vampire Diaries-cast, toch nog een big party voor Ians 35e. Het thema? Probably Vampire.

 

AnnaSophia Robb is sinds vorig jaar bekend als mini-Carrie Bradshaw uit The Carrie Diaries, maar mag zichzelf al sinds 2004 actrice noemen. Zo speelde ze in Charlie And The Chocolate Factory in 2005 en stond ze in 2007 naast Josh Hutcherson te shinen in Bridge To Terabithia. Either way, deze girl is super sweet en die spotlights hoeven allemaal niet zo, wat haar betreft. Zo had ze eerst zelfs een Twitter-fobie. Maar hé, dat is nu goed gekomen en tegenwoordig is ze in love met het sociale medium… Wat zal Anna voor haar 20e b-day krijgen?

 

Nicki Minaj heeft geen uitleg meer nodig, toch? Deze girl heeft met haar outfits, haarkleuren en heavy make-up zó een statement gemaakt, dat je haar nooit meer zal vergeten! Wij verwachten dan ook niets anders dan een over de top verjaardagsfeest met knalroze toeters en pastelgele bellen. Want hé, je wordt maar één keer 31, toch?

 

CG! says: HAPPY B-DAY to alle girls die vandaag ook jarig zijn!