Lauren!, ANTM & more…

High five, girl! Want je hebt de maandag weer overleefd :-).

Ga jij vanavond lekker bankhangen? Dan mag je deze programma's zeker niet missen.
 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
Dennis gaat op roadtrip door Amerika. Vanaf de stad Albuquerque reist hij door vijf verschillende staten, om uit te komen in Palm Springs. Hij stopt onder andere bij een western filmset, die bezocht kan worden als er niet gefilmd wordt.

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Dokter Herman praat met April en Jackson over hun huidige situatie. Ze moeten een moeilijke keuze maken over hun ongeboren kindje. Meredith gaat op zoek naar een oppas voor haar kinderen, zodat ze Derek kan bezoeken in Washington.

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Dennis en Valerio zijn benieuwd hoe moeilijk het is om een auto te laten ontploffen. Daarna bezoeken de twee een sterrenrestaurant om een andere ontploffing te onderzoeken: de smaakexplosie.

America’s Next Top Model – 21:40 uur op RTL5
Woehoee, vanavond check je een dubbele aflevering van ANTM. De meiden pakken hun koffers en vertrekken naar hun nieuwe huis in Jamaica. Daar worden ze verrast met een optreden van Tyra. Voor de photoshoots gaan ze het water op en mogen ze met dolfijnen zwemmen.

Lauren! – 22:05 uur op NPO3
Lauren gaat op roadtrip naar Slab City en East Jesus. Hier leven rond de duizend hippies en kunstenaars die ervoor kiezen om uit de maatschappij te stappen. Er gelden geen regels. Niets moet en alles mag, zolang je anderen maar niet lastigvalt.

FILMTIP
The Last Kiss – 20:30 uur op SBS9
Michael (Zach Braff) heeft het perfecte leventje. Hij heeft een goede baan als architect, woont in een prachtig huis en heeft een lieve vriendin (Jacinda Barrett). Maar dan ontmoet Michael de jonge studente Kim (Rachel Bilson) en zij verandert alles.