Het is weer bijna Pasen en dat betekent extra lang weekend! Heb jij al plannen? Met deze paastips maak je van je van je weekend het beste paasweekend ever!

1. Met Pasen ga je natuurlijk op zoek naar paaseieren! Sla een grote zak paaseitjes in, verstop ze op de gekste plekken en SMS je vriendinnen dat jij er helemaal klaar voor bent. Na afloop zorg je dat er een grote pot thee klaar staat zodat jullie samen de paaseitjes kunnen opeten!

2. Duik samen met je vriendinnen een middagje de keuken in en organiseer een high tea. Op www.smarties.nl vind je de lekkerste recepten. Cupcakes met Smarties-topping of Smarties zandkoekjes maken je high tea helemaal af!

3. Ga lekker een middagje samen met je crush of je vriendinnen uitwaaien op het strand voor een instant feel good boost.

4. Organiseer samen met je zusje een paasbrunch voor je familie. Versier de tafel met een vrolijk tafelkleed en sluit de maaltijd af met een paastoetje. Recepten voor een lekker toetje vind je op http://www.oetker.nl/recepten/voor-de-feestdagen/paasbrunch-en-recepten-voor-pasen/. Wedden dat ze verrast zijn!

5. Zoek uit welke paasfestivals er bij jou in de buurt zijn en trommel al je vriendinnen op. Met je festival outfit aan en je vriendinnen aan je zij ben jij helemaal festival proof! Inspi nodig? Check CG!’s Lookbook. En vergeet niet een foto van je festival look te posten!