Robert’s girlfriend FKA Twigs is niet geliefd

Pssst… Had jij het al gehoord? Robert Pattinson heeft een nieuwe girlfriend, FKA Twigs! 

Begin deze maand kon je op CG! al luisteren naar haar cover van Stay With Me. Daar zag je dat Twigs, die eigenlijk Tahliah heet, super talented, maar ook anders dan anders is. Maar hey, niets mis mee toch? We like different!

Blijkbaar is niet iedereen het daarmee eens. Kort nadat Tahliah en RPatz zoenend in het openbaar waren gespot, stroomden bij haar de haattweets binnen. In de tweets stonden racistische comments, vanwege T's Jamaicaanse, Spaanse en Engelse bloed. Arme Tahliah!

Op haar Twitter schreef ze: 

 

Gelukkig is Robert hartstikke lief voor T, en steunt hij haar als de beste. Volgens de geruchten brengt het de twee juist alleen maar dichterbij elkaar: 'Rob is stapelgek op Tahliah en op haar schoonheid en creativiteit. De hele wereld mag hen samen zien, omdat hij zo trots op haar is. Hij helpt haar ook om te gaan met de haters, omdat hij weet hoe het is. Hij herinnert Tahliah eraan dat iedereen die zulke dingen schrijft dom is, en geen tijd en aandacht verdient.'

Go, Robert! Hoewel ze zelf nog niet bevestigd hebben een stelletje te zijn, zijn we nu al fan van Robliah. Of Tahlibert. Of… You tell us! 
 

 

Fotografie: Bruno Press