Lekker en gezond: chia pudding!

 

Sinds kort ben ik ambassadrice van het Dove Self Esteem Programma. Dat programma zorgt ervoor dat meiden zoals jij en ik meer zelfvertrouwen krijgen om te kunnen (blijven) doen wat ze leuk vinden.

Afgelopen zaterdag werd er in Madurodam een workshop georganiseerd waar meer dan 200 meiden naartoe zijn gekomen! Onder leiding van Vilna van Betten, de coach, hebben we zulke gave dingen gedaan.

Zelf heb ik ook het een en ander verteld: o.a. over hoe het er in de modewereld aan toe gaat en over Photoshop.

 

 

Goed voor jezelf zorgen geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook van binnen. Over binnenkant gesproken.. Kennen jullie chia zaad? Daar had ik het in mijn vorige blog ook al even over.

Ik gooi het bijna overal bij: van smoothies tot salades. En nu zag ik dus vorige week een instagram foto van een vriendinnetje van mij, Bibiane van “Chia pudding”.  Ik heb daar dus meteen gebeld om te vragen.

Check het recept hieronder! Dit heb je nodig: 

– Blender
– 150 ml amandelmelk
– 2 bananen
– Eventueel vanillepoeder of honing toevoegen om het iets zoeter te maken (vond ik niet nodig)

Doe alles in de blender, totdat het een geheel wordt. En voeg als laatste 1 ½ theelepel chiazaad toe. Giet het in een bakje en zet het in de koelkast. De volgende dag eet je het op, mmmm! 

 

Als model zorg ik goed voor mezelf en met mijn marVie foundation(stichting) zorg ik ervoor dat dit met andere modellen ook gebeurt. Afgelopen vrijdag was de finale van de Elite Model Look en behalve dat ik het event presenteerde, was de foundation als ‘partner’ daar ook aanwezig. Superleuk natuurlijk.
 

 

 

FUN: Mijn laatste aankoop die ik écht even met jullie moet delen. Ik heb gisteren 2 supercoole hoesjes gescoord van BYBI.nl. Ik heb sinds kort namelijk een iPhone 5 en die wil ik graag heel houden. Cute he?!
 

 

Liefs en tot snel,

Marvy