De week van blogster Marloes…

Hey girls, wat was het weer een heerlijke week! Ik begon bij een yummy persontbijtje en eindigde met het coolste huiswerk ooit…. Nieuwsgierig?

 

Ohlalaa! TOV Essentials had me uitgenodigd voor de officiële opening van hun allereerste winkel op het Cornelis Schuytplein in Amsterdam. LIKE! Ook lanceerden ze hun eerste horloges, waardoor ik een perfect kerstcadeautje spotte. Ook goed voor op jullie wishlist, toch? 😉

Macarons, cakepops, muffins, croissants en prosecco: yummy! We werden verwend met het beste ontbijtje ooit.

Wat werd ik hebberig in deze winkel… Zelfs de orchideeën wilde ik mee naar huis nemen!

De hele winkel lag vol met schakels in zilver, goud en roségoud <3.

 

En toen was het weer tijd voor mijn leven als modestudente. Nog steeds hard aan het werk voor mijn herkansing voor mijn Stijlboek over China. Research, research, research… Stiekem begin ik het project wèl steeds leuker te vinden!

Het allerleukste lokaal op school: de meganaaizaal! Deze week had ik mijn eerste naailessen en dat was ENG! Gelukkig heb ik mijn eerste naaiopdrachten gehaald. Misschien heb ik een verborgen talent?

En daar is ie dan, mijn eerste jurkje voor mijn nieuwe project: Prototype! De komende 5 weken moet ik tientallen van dit soort jurkjes maken. Uiteindelijk werk ik er één uit die meedoet aan de modeshow. Spannend!!

Pssst, volgende week heb ik een èxtra leuk nieuwtje voor jullie…

Liefs,
Marloes