Stop! Modeblunder

Stiekem heerlijk om naar te kijken: de red carpet modeblunder van celebs.

'Iets' minder leuk als het je in real life ook gebeurd.

Herken jij deze fashion fails?

 

Laddertje hier, laddertje daar
Je lange nagels bleven niet haken toen je jouw spiksplinternieuwe panty vanochtend aantrok. Op de fiets ging het ook goed. Tussen de lessen door ga je nog even snel naar de wc en jaaa hoor: ladder alert! Hmm, een dikke ladder onder een mooi jurkje, dat is pas fashion!

 

Forget about the price tag
Superhappy ben je met je nieuwe shirtje, dus draag je hem dezelfde avond nog tijdens het stappen. Het kaartje eraf trekken was je alleen even vergeten. Kom je pas achter als je thuis je pyjama aantrekt. Nu maar hopen dat niemand het heeft gezien…

 

Hoge hakken
Tijdens het passen in de winkel zaten de prettiest high heels ever perfect. Dat stukje lopen van het bankje tot de toonbank ging prima. Maar zo op straat lijk je net een pasgeboren girafje dat leert lopen.

 

Drama Queen
’s Ochtends haal je al je oogschaduws, blushes en lipstick tevoorschijn. In de badkamerspiegel maak je van jezelf een awesome kunstwerk. Totdat je gezicht ineens het daglicht ziet. Hallo dramatische look!

 

Hurry hurry
Met je ogen nog half dicht van de slaap trek je je sweater over je hoofd en race je naar school. Na een paar uur vraag je af wat er toch zo kriebelt in je hals. Het etiketje van je trui. Oeps verkeerdom aangetrokken!

 

Matchpoint
De wekker rinkelde al om 5 uur vanochtend, want je moest het vliegtuig halen. Bij de douane vraagt de beveiliger of je je schoenen even uit kunt doen. Vervolgens schiet hij in de lach. Hoezo? Je linker Tweety en je rechter streepjessok vormen toch een perfecte match?!

 

High fashion water
Tijd om zelf de was te leren doen. Je gooit je favo jeans in de wasmachine en zet hem per ongeluk op een iets te hoge stand. De volgende dag is het een gevalletje skinny hoogwater jeans. Mam?

 

Too much
Je krijgt een uitnodiging van een opening van een tentoonstelling. Hoewel er geen dresscode is, trek je toch een net jurkje aan. Het is een feestelijke gelegenheid toch? Bij binnenkomst draai je je het liefst weer om op je hoge hakken, want iedereen draagt gewoon een spijkerbroek en gympen

 

Zelf een mega fail moment meegemaakt? Mail je verhaal naar cosmogirl@zpress.nl en wie weet krijgt jouw blunder, (anoniem als je dat liever wilt), een plekje in het blad! 

 

Fotografie: Jean Algarin/Studio D