Brildraagsters opgelet!

Gisteren was internationaal supermodel en fotografe Helena Christensen in The Grand in Amsterdam om haar trendy monturencollectie te lanceren speciaal voor Specsavers. De collectie heet 'Selected by Helena Christensen' en de prachtige Helena is zélf het fashiongezicht van deze lijn!

Chef mode & beauty Iris mocht tijdens deze exclusieve avond de monturen alvast bewonderen. De collectie bestaat uit klassieke exemplaren, maar ook echte eyecatchers in felle kleuren.

Helena: 'Mijn 'Selected by Helena Christensen' collectie is heel gevarieerd, zodat iedere brildrager een montuur kan vinden dat het beste bij zijn of haar persoonlijkheid en stijl past.'

CG Iris met Helena Christensen!
Foto: CG!'s Iris met Helena Christensen!

Hieronder hebben wij een aantal coole monturen op een rij gezet. De collectie is nu verkrijgbaar bij Specsavers. De prijzen zijn vanaf €79 incuslief standaard enkelvoudige glazen.

Oproepje! Zie jij er fabulous uit met een bril? Doe dan snel mee met de Brildrager van het jaar- verkiezing! Helena Christensen is op zoek naar fashionable brildragers met een eigen stijl. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen en je hoeft geen modellenervaring te hebben.

Hoe moet je je inschrijven?
Ga naar www.brildragervanhetjaar.nl. Alle meiden die trots zijn op hun bril kunnen zich nu inschrijven tot en met 28 juni. Draag jij geen bril? Dan kun je ook stemmen op je favoriete brildrager. De kandidaten met de meeste stemmen per provincie maken kans op supergave prijzen. Uit deze 12 finalisten kiest een professionele jury een top-3 en uiteindelijk een winnaar.

Wat kun je winnen?
De finale vindt plaats op 17 juli in Amsterdam. Hier krijgt de top-3 een make-over van een professionele hair & make-up artist en wordt vervolgens de winnaar bekend gemaakt. De hoofdprijs is een reis naar New York voor twee personen én een professionele fotoshoot met Helena Christensen als fotografe, wow! De nummer twee krijgt een Bongobon ter waarde van €160 euro voor een weekendje weg. Leuk met een vriendin of je vriend. Ook de nummer drie gaat niet met lege handen naar huis, want die wint een Bijenkorf-bon ter waarde van €100.

Schrijf je snel in en ga voor meer informatie naar www.brildragervanhetjaar.nl!

Wat vind jij van Helena's collectie? Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier.