Hii Girls! Even weer een updateje vanuit het stagiaire front!

Met een kleine onderbreking, omdat ik zonodig mijn watertje om moest gooien… zucht.

Inmiddels zit ik hier al weer een maand, en de tijd vliegt voorbij. Ik zoek elke dag de leukste nieuwtjes voor de website, plaats blogs en houd het Lookbook bij, schrijf leuke artikeltjes voor in de CG!, kopieer me suf, verstuur bewijsnummers en dat alles met een bekertje Chocomel in m’n hand. Ben deze week trouwens overgestapt op water en moet nu om de haverklap naar de wc, haha!

Hier op de redactie kom je de leukste dingen tegen. Zo werden we laatst verrast door de Magnum boys! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen 😉 Dus met blinddoek en al moet ik de nieuwste Magnum proeven. En ik kan je zeggen: dat was niet verkeerd. Of die keer dat we door rolschaatsende boys werden getrakteerd op ijskoffie van Ola. Olala!


Ijskoffie boys

En dan heb ik het nog niet eens over de lunch gehad! Als je echt wilt genieten van je eten kun je beter een koptelefoon meenemen, haha. Want de lunch is het moment dat Sophie en Jill verhaaltjes vertellen over wat er wel niet allemaal in melk, Labello, Pizza en Hero Fruitsap zit. Bon appetit! Toch zijn de lunches altijd fun en zou ik ze niet willen missen.


Sunny Lunch!

Stagelopen bij CG! is echt een dream come true en ik raad het jullie allemaal aan. Hebben jullie het nieuwste nummer al? Daarmee kun je vijf supertoffe stages winnen waar je misschien alleen maar van durft te dromen. Zit jouw droomstage er tussen? Go for it! Want wie niet waagt, wie niet wint 😉

XO Anouk