En meer fun op tv vanavond!

Geef jezelf maar even een schouderklopje, want je hebt de eerste dag na de vakantie weer overleefd. Go you! 😉

Een avondje bankhangen heb je dus wel verdiend. Benieuwd wat er op tv is? Lees dan snel verder, want CG! heeft weer de leukste programma's en films voor je uitgezocht. Enjoy
 

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Woehoee, Dennis en Valerio zijn back met een nieuw seizoen Proefkonijnen! Dit keer pakken ze het groots aan, want de twee zijn naar Amerika gegaan om hun wetenschappelijke horizon te verbreden. Cool!

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Lies komt eindelijk vrij en probeert in contact te komen met haar kinderen. Boomer is uit op wraak, en haar connecties buiten de gevangenis zijn een bedreiging voor Lies. Ben is gepromoveerd en probeert Brinkhorst van haar troon te slaan, maar dat laat zij niet zomaar gebeuren.

America’s Next Top Model – 21:55 uur op RTL5
Vanaf deze week strijden er weer dertien nieuwe meiden om de titel America’s Next Top Model. Dit seizoen is een speciale college edition en alle deelnemers zijn Amerikaanse studenten die dromen van een leven als topmodel. Wie wint, hangt niet alleen af van de jury, maar ook van de mensen thuis. Zij kunnen nu ook meebeslissen.

FILMTIP
Bridget Jones – The Edge Of Reason – 20:30 uur op RTL8
Bridget en Mark Darcy zijn nog maar net samen, of hun geluk wordt alweer verstoord. Mark brengt wel heel veel tijd door met zijn mooie collega Rebecca en dat vindt Bridget maar niets. Door haar jaloerse acties verpest ze al snel hun relatie. En alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt haar reisje naar Thailand ook nog eens verstoord.  

21 Jump Street – 20:30 uur op Veronica
Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) vinden dat het tijd is om hun puberjaren achter zich te laten. Ze sluiten zich aan bij de politie en hun eerste opdracht is om undercover te gaan op een middelbare school. Ze mogen er dan wel jong en hip uitzien, maar al snel komen ze erachter dat deze missie nogal wat ingewikkelder is.

Poseidon – 20:30 uur op SBS9
Op het mooie cruiseschip Poseidon wordt Oud & Nieuw groots gevierd. Het lijkt een mooie avond te worden, maar dan gaat alles mis. Het schip wordt geraakt door een vloedgolf en kapseist. De gasten moeten wachten in de balzaal, maar niet alle passagiers hebben daar zin in. Samen proberen ze te ontsnappen, maar is dat wel zo’n goed idee?