De nieuwste must-see tv-shows

Een nieuw jaar = nieuwe tv-programma’s. En er zitten een aantal heel coole bij. Van series en reality tv tot superhelden movies.

 

Nope, in januari hoef je ’s avonds echt niet de deur uit voor een fun night: de tv is nu namelijk jouw bestie.

 

Check de must-sees van begin 2014:

* StartUp
In deze dagelijkse serie worden jonge ondernemers gevolgd die gaan werken in een leeg pand. Ze willen allemaal hun dromen waarmaken, maar daar hebben ze wel wat hulp bij nodig. Dat vraagt om een flinke dosis friends, vijanden, love, jaloezie, succes, tegenslag en natuurlijk dráma.

StartUp, vanaf 6 januari, iedere werkdag, 19.30 uur, BNN.

 

* Utopia
Vijftien daredevils gaan een jaar lang een nieuw leven opbouwen op een afgelegen stuk terrein en worden 24 uur per dag gevolgd door meer dan honderd camera’s. Er zijn twee koeien, 25 kippen, een weiland, een loods en een stuk vruchtbare grond. De livestream is nu al hier te volgen.

Utopia, vanaf 6 januari, iedere werkdag, SBS6.

 

* Veronica Superheldenmaand
Omdat zondag 5 januari de superheldenserie Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. start, heeft Veronica besloten om gewoon de hele maand tot Superheldenmaand te bombarderen. Wat kun je verwachten? Films als The Green Lantern, Superman, Batman en many, many more. Check hier voor meer info. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe serie? Hij is gebaseerd op de Marvel’s The Avengers-films en gaat over agenten die de gewone wereld moeten beschermen tegen weird stuff en rare personen.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., vanaf 5 januari, elke zondag, 21:30 uur, Veronica.

 

* Dr. Hart
Ken je de Amerikaanse serie Hart of Dixie, met Rachel Bilson? Nou, die komt nu ook eindelijk in Nederland op de buis, maar dan onder de naam Dr. Hart.
Deze serie gaat over de New Yorkse dokter Zoe die net klaar is met haar studie en de baan van haar dromen voor haar neus voorbij ziet gaan. Met tegenzin gaat ze daarom werken bij een huisartsenpraktijk in Alabama en heeft moeite met de overgang van the big apple naar dit kleine dorpje. Net op het punt dat ze besluit weg te gaan, merkt ze dat ze een sterkere band met het dorp heeft, dan ze had gedacht. En natuurlijk komt ze ook nog een hele leuke boy tegen…

Dr. Hart, vanaf 8 januari, elke woensdag, 20:30 uur, Net5.

 

* Party On
In acht afleveringen zien hoe het er in de party scene van exclusieve resorts en megarijke gebieden aan toe gaat? Dat kan, met de reality show Party On van E!

Party On, vanaf 5 januari, elke zondag, E!.

 

* The Drama Queen
Een kijkje in de pr wereld; Marki Costello runt het drukste en meest succesvolle managementbureau in LA. Ze weet precies wat celebs willen horen en is een queen in het aansturen van haar kantoorpersoneel… Wij kunnen al niet wachten.

The Drama Queen, vanaf 5 januari, elke zondag, E!