DIY met deze tutorial

Haal je nagellak stash maar weer tevoorschijn, voor deze fun ocean mani

Of je nu in de bloedhitte op het strand ligt of op je fietsje door de stromende regen moet, it's all good. Met deze manicure is het bij jou altijd zomer :-). 

 

 

 

 

 

 

Let's start! 

1. Begin met een laagje lichtblauwe nagellak. Dit laagje wordt de lucht boven je oceaan.
 

2. Je oceaan krijgt meerdere tinten blauw. Begin met de meest donkere tint. Op deze foto zie je de kleur Dating A Royal van O.P.I.
Lak met een klein kwastje een rechte lijn over je nagel. Dit is je horizon. De nagellak die nog op je kwast zit kun je langs de horizon deppen, zodat je een vervaagd effect krijgt.


3. Herhaal stap 2, maar dan met een lichtere kleur blauw. Maak korte strookjes met het kwastje, zodat de twee tinten elkaar goed overlappen en in elkaar doorlopen. Op deze foto is de kleur Pacific Blue van Sally Hansen gebruikt.

4. Doe dit ook met de andere oceaankleurtjes. Hier zie je Naughty Nautical en In The Cab-ana van Essie. Eindig je oceaan met een lijn in één kleur, de lichtste die je gebruikt hebt.

5. De wolkjes maak je met een klein kwastje en een beetje witte nagellak. Ook kun je wat golfjes in je oceaan tekenen.

6. Lak een laagje blauwe glitter topcoat over je oceaan heen voor een beetje sparkle. Zo’n topcoat vind je gewoon bij de HEMA of drogist.

7. Je kan nog een zeemeeuw boven je oceaan laten vliegen. Dit doet je met zwarte nagellak en heel klein kwastje, of door een balpen in je zwarte nagellak te dippen.

 Sluit af met een topcoat.


8. Voor je zandstrandje gebruik je een gouden nagellak.

9. Maak tussen het zand en de oceaan nog een paar kleine golfjes. Dit doe je weer met een klein kwastje en een witte nagellak.

Tadaa! Je very own beach nails.

Heb jij deze tutorial uitgeprobeerd? Upload je foto's dan hier!